Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.

Publikime Shkencore. Rezultati, jo procesi

info@spubl.al

Pse duhet të besojmë?

01
Orientimi në rezultat
Scientific Publications është e vetmja kompani në tregun e konsulencës shkencore që garanton rezultatet e punës së saj.
02
Partneritet me institucione kërkimore me reputacion
Organizatat më me ndikim shkencor dhe institucionet e arsimit të lartë nga Ukraina, Kazakistani dhe vendet evropiane zgjedhin të bashkëpunojnë me ne, gjë që dëshmon edhe një herë për nivelin e lartë të shërbimeve tona.
03
Bashkëpunim zyrtar
Bashkëpunimi me kompaninë "Publikime Shkencore" kryhet me kushte tërësisht transparente, të cilat janë të përcaktuara qartë në kontratë. Kjo jep një kuptim të të gjitha nuancave të nevojshme edhe para fillimit të projektit të publikimit.
04
Vite përvojë
Çdo projekt i klientëve tanë shoqërohet nga një ekip specialistësh me përvojë shumëvjeçare në zgjidhjen e problemeve të botimit. Materiali shkencor shqyrtohet nga një menaxher personal, një specialist nga zgjedhja e botimit për botim, një përkthyes profesionist, një folës amtare i një gjuhe të huaj, një redaktor.
05
Kuptim i plotë i fushës së kërkimit
Ekipi ynë i ekspertëve është në gjendje të zgjidhë edhe kërkesat më komplekse të klientit. Rritja e vazhdueshme e ekipit dhe parimet e punës së kompanisë sigurojnë një kuptim të plotë të fushës së kërkimit dhe një rezultat të suksesshëm për çdo projekt.
06
Kushtet më të favorshme
Bashkëpunimi i ngushtë me qendrat kërkimore, organizatat, revistat dhe universitetet siguron që Publikimet Shkencore mund të ofrojnë kushtet më të favorshme për klientët e tyre.
07
Zhvillimi global i shkencës
Prioriteti kryesor i "Publikimeve Shkencore" është zhvillimi gjithëpërfshirës dhe global i kërkimit ndërkombëtar. Për këtë realizim, ne zhvillojmë vazhdimisht punë informative dhe trajnuese, e cila përfshin seminare, webinare, publikim të materialeve tematike dhe ndërtimin e një dialogu shkencor konstruktiv përmes aktiviteteve konsultative.

Urdhëroni publikim në revista nga
DB SCOPUS/WEB OF SCIENCE/ERIH+

X