Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.

Publikime Shkencore. Rezultati, jo procesi

info@spubl.al

Porosit një shërbim

Për një konsultim më të detajuar, lini detajet tuaja të kontaktit dhe specialistët tanë do t'ju kontaktojnë, do të kryejnë një auditim falas të artikullit dhe do t'ju përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja

Merr një auditim të artikullit falas
Taisiia Zatsepina - Publikime Shkencore
Taisiia Zatsepina
Menaxheri personal

Çfarë përfshin shërbimi ?

Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Performanca e të gjitha momenteve teknike
Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Kërko për punime shkencore
Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Përzgjedhja e artikujve që janë sa më afër artikujve të autorit
Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Kontrollimi i statusit të punimeve në profilin e shkencëtarit
Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Formimi i lidhjeve në përputhje me kërkesat e revistave
Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Përshpejtimi maksimal i procesit të indeksimit
Mbështetje nga një menaxher personal i klientit
Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Duke dhënë këshilla se si të citosh siç duhet
Publikime shkencore. Rezultati, jo procesi.
Promovim i garantuar në nivelin e kërkuar

Përgjigjuni disa pyetjeve dhe merrni informacion në lidhje me koston e publikimit që ju intereson

Dmitry Pryimak - Publikime Shkencore
Dmitry Pryimak
Menaxheri personal
Ju duhet një shërbim citimi Google Scholar për:
Aplikimi për një grant Plotësimi i kërkesave të universitetit Rritja e vlerësimit në rrethet shkencore Për qëllime të tjera
kapërceje pyetjen
Treguesi që dëshironi të merrni:
1 - 5 6 - 10 10 - 25 Më shumë se 25
kapërceje pyetjen
A keni tashmë një profil Google Scholar?
Да Нет
kapërceje pyetjen
Fusha në të cilën ju specializoheni:
Inxhinieri Shkenca shoqërore Mjekësi Shkencat e Tokës Zonë tjetër
kapërceje pyetjen
Куда нам отправить результат?

Lini informacionin tuaj të kontaktit dhe menaxheri ynë personal do t'ju kontaktojë dhe do t'ju ofrojë të gjitha opsionet e mundshme për bashkëpunim

  • Privatësia
  • Mbrojtja e të drejtës së autorit
  • Pajtueshmëria me afatet e publikimit
  • Garancia e bashkëpunimit përpara indeksimit

Kompania jonë punon ekskluzivisht brenda kornizës ligjore dhe monitoron nga afër përmbushjen e të gjitha detyrimeve. Prandaj, para fillimit të bashkëpunimit me secilin klient, nënshkruhet një Marrëveshje standarde, ku të gjitha të drejtat, detyrimet dhe garancitë për palët janë të përcaktuara me ligj.

Porosit një shërbim individual

X